Montage- og servicevirksomhed til salg


Komplet bilindretning af vare- og værkstedsvogne. Service og reparation af lifte på handicapbiler og kassevogne. Salg og udlejning af trailere til erhverv og private. Hertil også inverter udstyr og tyverisikring af bl.a. montør- og håndværkerbiler.

Beliggenhed:
Østlige Sønderjylland / Region Syddanmark. Bor i velbeliggende lejede lokaler ejet af sælger. Er flytbar, men kun indenfor Als/Sønderborg område. Kundekredsen er primært er forankret i lokalområdet.  

Økonomi mv.:
Stabil indtjening og pænt overskud. Omsætning ligger i niveauet 4-6 Mio kr. Sælges på gode vilkår, med mulighed for nogen sælgerfinansiering. Nuværende ejer vil gerne fortsætte under en køber også i en aftalt lidt længere perioden. Prisniveau 1.8 mio. kr.

Virksomhedens sælger vurderer, at han relativt hurtigt kan indføre en køber i virksomhedens administration, ledelse og arbejdsgange i værkstedet / montagen.

En unik mulighed for at overtage en god veletableret virksomhed der gennem mere end 20 år har opbygget en loyal kundekreds. Kontakt os for mere uforbindende information og for evt. at få arrangere en fremvisning.

Køberprofil:
En god mulighed for en teknisk orienteret person med flair for kundeservice. Også en mulighed for et ægtepar eller partnere der sammen kan vækste virksomheden. Også god mulighed for en virksomhed i beslægtet branche, hvor der vil være mulighed for gode synergier.

Se mere her!

Lidt fakta:
2-3 medarbejdere
Omsætning 4-6 mio. kr.
Beliggenhed Sønderjylland-

Er lokaltforankret

Kontakt os venligste hvis du ønsker at høre mere om denne spændedne skiltevirkomhed. 

Ref.nr. Å1138. Fortrolig henvendelse rettes til: Gunnar Carlsen. T: 4018 9299.

Tilbage til Salgsemner!

Kontakt Dansk Firma Børs

Dansk Firma Børs tilbyder kvalificeret og seriøs hjælp til virksomheder, der vil sælge, salgsmodne eller købe en virksomhed. Med partnere fordelt på Sjælland, Fyn og Jylland er vi landsdækkende.

GUNNAR CARLSEN

Dansk Firma Børs Jylland / Fyn

+45 4018 9299

gc@danskfirmabors.dk

LARS PIO

Dansk Firma Børs  København - Sjælland &  Øerne

+45 2220 4807

lp@danskfirmabors.dk

ANDERS FISKER

Dansk Firma Børs Nordsjælland - Sjælland & Øerne

+45 2970 0050

af@danskfirmabors.dk

Få en snak med os - Gratis og uforpligtende

Lad os tage en samtale og se på mulighederne.

Skriv navn, adresse, mail og telefonnummer, og gerne et tidspunkt hvor vi kan træffe dig.
Vi vil gerne være forberedt til vores første og helt uforpligtende samtale. Du kan hjælpe os med virksomhedens navn, CVR-nummer.