Profil

Dansk Firma Børs tilbyder kvalificeret og seriøs hjælp til virksomheder, der vil sælge, salgsmodne eller købe en virksomhed. Med partnere fordelt på Sjælland, Fyn og Jylland er vi landsdækkende.

 

Virksomhedsmæglere og partnere:

 

Jylland og Fyn:

Gunnar Carlsen; Dansk Firma Børs/ Jylland/Fyn


 

Stiftende partner af Dansk Firma Børs i 2006. Stor erhvervsfaring som bl.a. direktør i større virksomhed. Har siden 1990 arbejdet som selvstændig virksomhedsrådgiver. Merkonom i organisation og markedsføring. Statskontrolleret eksamen i kvalitetsstyring. Mange års erfaring med strategi- og virksomhedsudvikling samt markedsføring og virksomhedsformidling. Bestyrelsesmedlem/-formand i danske vækstvirksomheder. De seneste 17 år som ejerskifterådgiver og med virksomhedsformidling som hovedbeskæftigelse. Deltaget i en lang række virksomhedshandler.

Jylland/Fyn: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. T: 4018 9299 Se også. ProEjerskifte.dk

 

 

 

København/Sjælland:

Lars Pio; Dansk Firma Børs / København - Sjælland & Øerne


 

Lars Pio, ejer og direktør i NEWSTEP, har mange års erfaring inden for forretningsudvikling, ledelse og salg i danske og internationale virksomheder. Lars er uddannet HD-A og har siden 2012 været selvstændig virksomhedsrådgiver og er aktiv i bestyrelser, herunder med formandsrollen i flere bestyrelser.
Lars er en erfaren og resultatsøgende forhandler, der skaber gode langvarige relationer.

København/ Sjælland: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. . T:2220 4807

 

 

 

Nordsjælland/Sjælland:

Anders Fisker / Dansk Firma Børs / Nordsjælland - Sjælland & Øerne


 

Stiftende partner af Dansk Firma Børs i 2006. Baggrund inden for bankvirksomhed og handel. Har i 20 år drevet selvstændig konsulentvirksomhed inden for virksomhedsrådgivning og markedsføring. Har god erfaring inden for generationsskifte samt køb og salg af virksomheder. Arbejder desuden som professionelt bestyrelsesmedlem i en række selskaber.

Nordsjælland/Sjælland: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. . T: 2970 0050 

 

 

Dette webside bruger cookies. Ved at fortsætte med browsing accepterer du brugen. For yderligere information

Dansk Firma Børs er GCM Advice, Fisker & Partners samt Newstep har partnerskabet Dansk Firma Børs.
Målet med samarbejdet er, at vi sammen kan tilbyde en landsdækkende kvalificeret og seriøs hjælp til virksomheder, der vil sælge, salgsmodne eller købe en virksomhed.

© 2006-2021 danskfirmabors.dk All rights reserved.

Designet af digitalbranding.dk