Produktionsvirksomhed / Fabriksfremstillede stalde og småhuse
Nicheområder med store vækstmuligheder
Å1131

Benævnelse: Produktionsvirksomhed / Fabriksfremstillede stalde og småhuse
Virk.nr.: Å1131
Branche: Produktionsvirksomhed - 
Beliggenhed: Østjylland
Ansatte: 3-6.
Omsætning:  4-7 mio. kr
Kapitalbehov ca. 2,5 mio. kr. 
Kommentar:

Virksomheden er producent af klima- og containerstalde til faresvin/smågrise. Er klar til at bringe konceptet videre til det øvrige udland. Herunder Tyskland og Polen. Hidtil primært leveret i Danmark og Norge.

Er også stærk på fabriksfremstillede småhuse herunder annekser, pavilioner og små sommerhuse, tiny houses, campinghytte op til ca. 50 kvm. Klima- og containerstalde indrettet med staldinventar, der skaber et godt beskyttet miljø for faresvin/smågrise. Hertil gode arbejdsforhold for landmanden, det er bl.a. nem og hurtig renholdelse af staldene. Har leveret småhuse til bl.a. kommuner. Fordelen ved klima- og containerstalde er bl.a. at en landmand/svineproducent hurtigt kan udvide produktionen. Ikke behov for en byggetilladelse. Ved ændret behov kan svineproducenten også komme af med klima- og containerstalden igen.

Også småhuse produceres i det effektive fabriksmiljø. Det betyder høj kvalitet og meget konkurrencedygtige priser. Virksomheden har gennem mere end 30 år, forankret en stor viden og erfaring med staldløsninger og fabriksfremstillede småhuse.

Også handel med plastplader til bl.a. køreplader o.lign

Som i mange andre mindre ejerledede virksomheder, er det markedsføringen der skal satses mere på.

 

Køberprofil: 
God mulighed for virksomhed i branchen eller beslægtet branche. Her mulighed for gode synergier.

Hertil en mulighed for en ny ejerleder, med f.eks. en investor i ryggen. En ejerleder med god kommerciel- og teknisk baggrund, vil kunne vækste virksomheden.

Ref.nr. Å1131.

Fortrolig henvendelse rettes til: Gunnar Carlsen 4018 9299.

Kontakt: Gunnar Carlsen, Dansk Firma Børs, Vest, M: 4018 9299. Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Dette webside bruger cookies. Ved at fortsætte med browsing accepterer du brugen. For yderligere information

Dansk Firma Børs er GCM Advice, Fisker & Partners samt Newstep har partnerskabet Dansk Firma Børs.
Målet med samarbejdet er, at vi sammen kan tilbyde en landsdækkende kvalificeret og seriøs hjælp til virksomheder, der vil sælge, salgsmodne eller købe en virksomhed.

© 2006-2021 danskfirmabors.dk All rights reserved.

Designet af digitalbranding.dk