Interessant dyrefoder og grovvarebutik i Storkøbenhavn
Gode adgangs- & tilkørselsforhold med ideelle parkeringsmuligheder.

Benævnelse: Butik med dyrefoder og grovvare.
Virk.nr.: KS 2019
Branche:

Dyrehandel med tilbehør og foder og anden dermed forenelig virksomhed.

Beliggenhed: Storkøbenhavn
Antal ansatte: 2-3
Udbudspris Kr. 1,2 mill.

 

 

 

 

Kommentar:

Aktie- / Selskabshandel.

Lejemålet med butiks- & lagerlokale, kontor og mindre køkken samt toilet. Samlet ca. 800 m2. Indgangsparti med 2 indgangsdøre og rampe til vareleveringer. Husleje ca. 55.000 kr. årligt. inkl. a conto forbrug.

Butikken, der blev etableret i 1984, har en årlig omsætning på ca. kr. 5 mill. og et fast kundegrundlag både til private og til institutioner.

Virksomheden har et positivt omdømme og er kendt som stedet med et bredt sortiment indenfor dyrefoder, tilbehør og udstyr inkl. til heste. Med tilgængelige varer på hylderne og altid god og personlig service til at give kunderne, hvad de søger.

Firmaet drives i dag af ejeren og hendes søn samt en deltidsansat. Hertil kommer der ad hoc medhjælpere på i spidsbelastninger. Har i dag åbent tirsdag-lørdag., der nu ønsker at gå på pension.

Ejeren er villig i overdragelsesperioden og i en aftalt efterfølgende periode at afsætte tid og ressourcer til at give kommende ejer indsigt i virksomhedens hidtidige aktiviteter og kunderelationer.

Prisniveauet er sat til kr. 1,2 mill. med forebehold for varelager reguleringer.

Køberprofil:

Person med interesse til at blive selvstændig butiks-/virksomhedsejer indenfor dyrehandel eller lignende firmaer, der ønsker at udvide med yderligere en butik eller som ønsker at etablere sig i København.

Kontakt: Lars Pio, Dansk Firma Børs, Frederiksberg, M: 2220 4807. e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Dette webside bruger cookies. Ved at fortsætte med browsing accepterer du brugen. For yderligere information

Dansk Firma Børs er GCM Advice, Fisker & Partners samt Newstep har partnerskabet Dansk Firma Børs.
Målet med samarbejdet er, at vi sammen kan tilbyde en landsdækkende kvalificeret og seriøs hjælp til virksomheder, der vil sælge, salgsmodne eller købe en virksomhed.

© 2006-2021 danskfirmabors.dk All rights reserved.

Designet af digitalbranding.dk