Webbaseret platform Catering Mad ud af huset.
Velfungrerende webbaseret bestillings- og ordreplatform
... til hurtig overtagelse.
Solid kundeportefølje og god stabil omsætning.

Benævnelse: Webbaseret bestillings-& ordreplatform
Virk.nr.: KS2022
Branche: Catering Diner transportable.
Beliggenhed  
Omsætning (mill. kr.): +5 mill. kr.
Udbudspris  1,0 mill. kr.
Kommentar:

Velkendt og højt ranket på sociale medier webbaseret bestillings-& ordreplatform indenfor Catering Mad ud af huset / Diner transportable til hurtig overtagelse.

Firmaets kunder ligger i dag primært på Fyn og i Trekantsområdet op til Vejle samt på Sjælland.

Der er tale om en Aktivhandel (CVR indgår ikke i handelen) på en velfungerende webbaseret bestillings- & ordreplatform tilpasset på mad til fester, receptioner og højtider. Webplatformen har været i anvendelse i mere end 10 år med løbende opdateringer og tilpasninger og er klar til straks overtagelse.

Kundeporteføljen består af både private kunder og virksomheder.

Køberprofil: Rette køber er et eller flere firmaer med produktionskøkken faciliteter, der ønsker at træde hurtigt ind på markedet for madlevering til fester, receptioner og højtider. Eller en eksisterende Catering virksomhed, der ønsker at skabe synergi til egen forretning ved bl.a. udvidelse af kundeporteføljen. Webplatformen kan overdrages fra dag til dag, så driften kan overtages og igangsættes umiddelbart efter overdragelsen.

Interesserede er velkomne til at tage kontakt til undertegnede for yderligere information. Husk venligst at oplyse Mrk.KS2022.

Kontakt:

Lars Pio, Dansk Firma Børs, Frederiksberg, M: 22204807. Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Dette webside bruger cookies. Ved at fortsætte med browsing accepterer du brugen. For yderligere information

Dansk Firma Børs er GCM Advice, Fisker & Partners samt Newstep har partnerskabet Dansk Firma Børs.
Målet med samarbejdet er, at vi sammen kan tilbyde en landsdækkende kvalificeret og seriøs hjælp til virksomheder, der vil sælge, salgsmodne eller købe en virksomhed.

© 2006-2021 danskfirmabors.dk All rights reserved.

Designet af digitalbranding.dk