Gennemrenoveret BAR belligende i en af Nordsjællands kendte havnemiljøer, som er i stadig stor vækst 

Benævnelse: Attraktiv og kendt BAR beliggende i en af Nordsjællands mest lukrativ Havnebyer
Virk.nr.: SK 3026
Branche: Restauration/Bar/Værtshus
Beliggenhed København Nordsjælland - Gilleleje

Omsætning (mio. kr.):

Ikke opgivet
Udbudspris  
Kommentar:

Attraktiv og kendt BAR beliggende i Gilleleje, en af Nordsjællands mest lukrativ Havnebyer, hvor byen er i stadig fuld udvikling med bl.a. nyt Kulturhus og attraktioner for de mange fastboende, sommerhusejere, turister, herunder de mange sejlere der kommer til Havnebyen.

Fuldt udstyret krostue/bar med dekorationsgenstande, bardiske med køleskabe, fadølsanlæg og belysning m.v., anretter-køkken, lagerlokale, diverse køleskabe, bardiske, isterningsmaskine, udemøbler, lagerinventar, lager af drikkevarer og forbrugsartikler, telefonnumre, website, facebook, e-mailadresse, rettigheder til virksomhedsnavn og kundekartotek m.v.

Baren/lokalerne har været gennem en meget stor renovering herunder, vand og el-installationer og der er anskaffet helt ny og lækkert interieur Selve indtretningen er unik på den måde, at den på elegant vis kombinerer ny og moderne smag med hyggelig engelsk pub-stil tilsat et maritimt look. Således kan der laves mange interessante forretningskoncepter, som passer til årstid og besøgende.

Baren har 5 bevilling

SE SALGSVIDEO HER

For komplet Salgsprospekt:

Kontakt: Seniorpartner Anders Fisker, Fisker & Partners, Fredensborg, Tel 2970 0050, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 
Dette webside bruger cookies. Ved at fortsætte med browsing accepterer du brugen. For yderligere information

Dansk Firma Børs er GCM Advice, Fisker & Partners samt Newstep har partnerskabet Dansk Firma Børs.
Målet med samarbejdet er, at vi sammen kan tilbyde en landsdækkende kvalificeret og seriøs hjælp til virksomheder, der vil sælge, salgsmodne eller købe en virksomhed.

© 2006-2018 danskfirmabors.dk All rights reserved.

Designet af digitalbranding.dk