Beliggenhed: Århus Kolby Samsø
Antal medarbejdere: 2-5
Omsætning (mio. kr.): 1- 2 mio
Sags-nr: SK 3027

DET SKØNNE SAMSØ - Perle til Salg - UNIK Hotel og Kro til salg på Samsø

Benævnelse: Perle til Salg - FÆRGEKROEN på Samsø, unik kro og hotel
Virk.nr.: SK 3027
Branche: Restaurationsbranchen
Beliggenhed Kolby Kås - Samsø
Omsætning (mio. kr.): 1-2 mio
Udbudspris 995.000
Kommentar:

FÆRGEKROEN i Koldby Kås sælges grundet sygdom og svigtende helbred.

Rekvirer salgsprospekt!

Færgekroen i Kolby Kås havn har eksisteret som kro siden begyndelsen af 1900 tallet. Med sin unikke beliggenhed direkte ud til havnen, har det altid været et naturligt samlingssted for sejlere og turister samt også for store dele af lokalbefolkningen.

Øen Samsø er i sig selv ret så unik. Man finder ikke andre steder i Danmark, der er mere charmerende og som kan fremvise en så uspoleret natur. Også landsbyerne med deres gamle, velholdte huse og de mange fine gårde, er sammen med øens befolkning med til at skabe en helt særlig ramme for at drive en kro.

Mange udvidelsesmuligheder f.eks. afholdelse af kurser. Beliggende direkte til havn og god strand. Op til 100 spisepladser inde og 100 udendørs. Færgekroen rummer værelser med plads til 28 gæster. Meget funktionelt køkken centralt placeret. Billard i underetage m.v. Samme ejer siden 2003.

Kontakt: Seniorpartner Anders Fisker, Fisker & Partners, Fredensborg, Tel 2970 0050, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 
Dette webside bruger cookies. Ved at fortsætte med browsing accepterer du brugen. For yderligere information

Dansk Firma Børs er GCM Advice, Fisker & Partners samt Newstep har partnerskabet Dansk Firma Børs.
Målet med samarbejdet er, at vi sammen kan tilbyde en landsdækkende kvalificeret og seriøs hjælp til virksomheder, der vil sælge, salgsmodne eller købe en virksomhed.

© 2006-2018 danskfirmabors.dk All rights reserved.

Designet af digitalbranding.dk