Udtalelse vedr. salg at ”Erik Færgemann A/S”

 

I forbindelse med ønske om at sælge mit firma ”Erik Færgemann A/S” så jeg en annonce i ”Børsen” hvor GCM Advice annoncerede med køb og salg af virksomheder.
Jeg kontaktede Gunnar Carlsen, GC og vi fik et møde i stand.
Ved vort første møde sørgede GC for at samle så mange oplysninger sammen som muligt herunder div. balancer regnskaber ect. så man kunne gå i gang med at udarbejde en salgsprospekt, når beslutningen om at sælge firmaet var afklaret .Vi mødtes første gang i september og først i april det følgende år, besluttede jeg at sælge firmaet. Derefter blev salgsmaterialet udarbejdet, et prospekt, som jeg fandt særdeles gennemarbejdet.   
Jeg fandt det optimalt at GC straks ved vort første møde fotograferede firmaet så man ikke behøvede at køre herned til Odense igen.
Vi annoncerede salget af firmaet i div. dagblade og GC sorterede folk, således vi undgik de værste ”osere”.
Når vi havde aftalt besøg af et evt. køberemne, så holdt jeg et møde med pågældende, GC behøvede ikke at deltage i det første møde og først senere, når det viste sig, der var kød på sagen, var GC til stede.
Det var jo i øvrigt i en periode, hvor det var svært at få positivt tilsagn fra banker til at låne penge, hvilket var problemet for et særdeles spændende emne, som måtte trække sig, da der ikke var mulighed for ham at låne penge, til trods for at banken havde sagt OK, så trak man sig igen!
Så hvis man skulle sammenfatte vort samarbejde, så kan man sige at det fungerede fremragende kort og kontant uden unødvendige omkostninger.


Odense, den 16 september 2013


Bent Chr. Hansen

Frølichsvej 19

5230 Odense M

Tlf. 66132505 / 51516698      

Udtalelse vedr. salg at Tenex Automation.


Jeg kontaktede Dansk Firma Børs omkring maj måned 2016, for at høre om mulighederne for at Dansk Firma Børs kunne være behjælpelig med at sælge min automatik virksomhed, efter at have drevet den i 24 år.

Helt fra starten af kontakten fik jeg en meget venlig, professionel og seriøs behandling af Gunnar Carlsen, hvor vi hurtigt blev enig om honorar og plan for salget at virksomheden, der blev på kort tid udarbejdet et salgsprospekt, hvor alle relevante oplysninger var indeholdt, hvorefter vi kunne gå i gang med at annoncer og det egentlige salgsarbejde.

Der gik ikke længe inden de første køberemner kom i spil, og ved årsskiftet var en køber på plads, og de sidste papirer kunne underskrives. Hele samarbejdsforløbet med Dansk Firma Børs har virkeligt været godt, og med en god kemi, der har altid været en meget kort responstid på spørgsmål, og det finder jeg meget vigtigt i forbindelse med salg af en virksomhed.

Gunnar Carlsen er god til at skab trykhed for såvel sælger som hos køber, og jeg ved at den nuværende ejer ligeledes har følt sig godt behandlet af Gunnar Carlsen fra Dansk Firma Børs, lige som de sætter stor pris på at blive kontaktet af Gunnar for at få en snak og et råd om driften.

Står du over for at skulle sælge, eller evt. købe kan jeg bestemt anbefale at der tages kontakt til  Gunnar Carlsen, Dansk Firma Børs.  

 


Med venlig hilsen


Christian Damkjær